top of page

MUSICALS IN CONCERT

28 & 29 DECEMBER 2018

Musical-Vrienden werkt al jaren samen met diverse andere kunstliefhebbers. In de spektakels van de gemeente Goes hebben we veel vrienden gemaakt waaronder Forza Gymnastica en via balletschool Free: Stichting Dansz.

 

Drie jongens van de koorschool (en later Bellringers) zijn bij Musical-Vrienden aan het ontdekken wat zij op gebied van spel en dans kunnen. Zingen kunnen zij immers al als de beste!

Het leek Musical-Vrienden ontzettend mooi om samen met deze vrienden en concert te geven met als thema vriendschap, happiness en geluk!  Bovendien gaat de Bigband van de Zeeuwse muziekschool onder leiding van Ronald Baljeu een aantal nummers begeleiden! 

IDOH+shareable.jpg
e2bfc14c2aa1ad60830a9d5893bc1cd1.jpg

Een groot aantal deelnemers van Musical-Vrienden hebben hun weg gevonden naar een kunstopleiding musical of conservatorium. Eén van hen zagen we terug bij Musicals in Concert. 

 

Jimi Hendrikse gaf met een solonummer en een ensemble verband acte de préséance. We zijn trots op hem! Maar ook op alle Musical-Vrienden die hun beste beentje voor hebben gezet om van dit concert een succes te maken. 

Het was een prachtig moment tussen Kerst en Oud en Nieuw om het glas te heffen op de ontwikkeling die iedereen heeft laten zien!

bottom of page