top of page
IMG_1717.jpeg

Musical Autumn Nights

Op 10,11, 17 & 18 december 2022 werd het Oude Stadhuis in Goes omgedoopt tot  'Het Kerstpaleis'. Speciaal voor deze gelegenheid is door Marcel van As een verhaal geschreven: 'Het huis van het bevroren hart'. 

'Wees welkom, wees welkom en komt u vooral binnen. Het is ook zo lang geleden dat ik mensen mocht ontvangen in ons prachtige huis.' Zo klonken de woorden van de kamerheer/dame die u ontving in het huis van de familie van der Harth. U bent samen met de kamerheer/dame op reis gegaan door het huis, alwaar u al snel ontdekt heeft dat de kerstdagen van deze familie niet meer zijn zoals het is geweest. Om het precieze verhaal achter de lege kersttafel, de geëtaleerde kerstjurken en de hartwerkende man des huizes te weten te komen, heeft u elke kamer in het huis tot leven te moeten wekken.  

Het huis van het bevroren hart was een unieke, interactieve voorstelling in het oude stadhuis in Goes, wat het verhaal vertelde van een verloren kerst binnen de familie van der Harth. Middels zang, spel, muziek en decoratief ingerichte kamers werd het verhaal, in musical-vorm, verteld. Vroeger was het wel anders, maar tegenwoordig is er weinig kerstvreugde te vinden in het huis. Iedereen lijkt daar wat van te weten, behalve kleindochter Celine. Zij stelt zich een hele andere kerst voor... 

We krijgen terug op zeer druk bezochte voorstellingen: iets wat we enkel gehoopt hadden maar nooit hadden kunnen dromen! We zien het project dan ook zeker als geslaagd, en wie weet: kerst 2023? 

Sfeer impressies

Foto's: Corina Smit-Bijl & Cynthia Martens

Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door

Artistiek Team

Muzikaal leider: Cynthia Martens

Productieleider: Willian Heesters

Regisseur: Angelique Boonman

Verhaallijn, script en liedteksten door: Marcel van As

Een bijzonder woord van dank aan de gemeente Goes voor de samenwerking, als ook voor ons geweldige team vrijwilligers/leden in het 'Decoratieteam' en voor de kleding 'Kakelbonte Kostuums' inclusief vrijwilligers. 

 

bottom of page