Ga mee op reis door het oude Stadhuis in Goes, en ontdek het verhaal van 'Het huis van het bevroren hart'!

Op 10,11, 17 & 18 december wordt het Oude Stadhuis in Goes omgedoopt tot  'Het Kerstpaleis'. Speciaal voor deze gelegenheid is door Marcel van As een verhaal geschreven: 'Het huis van het bevroren hart'. 

'Wees welkom, wees welkom en komt u vooral binnen. Het is ook zo lang geleden dat ik mensen mocht ontvangen in ons prachtige huis.' Zo klinken de woorden van de kamerheer/dame die u ontvangt in het huis van de familie van der Harth. Samen met u gaat de kamerheer/dame op reis door het huis, alwaar u al snel ontdekt dat de kerstdagen van deze familie niet meer zijn zoals het is geweest. Om het precieze verhaal achter de lege kersttafel, de geëtaleerde kerstjurken en de hartwerkende man des huizes te weten te komen, dient u elke kamer in het huis tot leven te wekken. Hoe? Dat wordt u hopelijk vanzelf duidelijk. 

Het huis van het bevroren hart is een unieke, interactieve voorstelling in het oude stadhuis in Goes, wat het verhaal verteld van een verloren kerst binnen de familie van der Harth. Middels zang, spel, muziek en decoratief ingerichte kamers wordt het verhaal verteld. Vroeger was het wel anders, maar tegenwoordig is er weinig kerstvreugde te vinden in het huis. Iedereen lijkt daar wat van te weten, behalve kleindochter Celine. Zij stelt zich een hele andere kerst voor... 

Reist u met ons mee door het huis van de familie van der Harth? 

Data: 10,11,17 & 18 december 2022

Toegang: gratis

Tijden: 12-17 uur, elke 15 min start een nieuwe tour door het huis. Per tour is ruimte voor ca 10 gasten. 

Leeftijd: alle leeftijden

Let op! Vol = vol.