top of page
Banner Legally Blonde Pagina.jpg

Het verhaal

Elle Woods is een jonge, blonde en modieuze meid in Malibu, Amerika. Zij is hoofd van de cheerleaders en voorzitter van de meiden sociëteit: Delta Nu. Elle heeft alles: geweldige vriendinnen, voldoende saldo op haar bankrekening, de mooiste kleding, een altijd goed zittend kapsel en bovenal de knapste vriend. Haar vriend Warner neemt haar mee uit eten. En waar Elle had verwacht dat hij haar ten huwelijk vraagt, verbreekt Warner juist de relatie. Hij gaat rechten studeren op Harvard University en is op zoek naar een serieus persoon, en Elle is dat in zijn ogen allesbehalve. 
Elle beseft dat, om Warner terug te winnen, ze moet laten zien dat ze serieus kan zijn. Ze doet een toelatingsexamen, toont een zeer persoonlijk en dramatisch essay en wordt toegaten tot de studie rechten op Harvard University. Maar tot haar schrik maakt ze daar kennis met de nieuwe vriendin van Warner: Vivienne. 
Elle besluit dat zij niet langer meer blond door het leven kan en gaat op zoek naar een haarsalon. Gelukkig weet de eigenaresse Paulette Buenofonte haar te behoeden voor een gruwelijke metamorfose. Elle besluit er het beste van te maken en te laten zien dat ook zij de beste advocaat kan worden die Harvard University ooit gezien heeft! Zij krijgt hulp van ouderejaars student Emmett Forrest en bemachtigd een van de weinige stageplaatsen bij het bedrijf van Professor Callahan. Binnen deze stage zal zij de beroemde fitness goeroe Brooke Windham verdedigen in een moord zaak. 

Lukt het Elle om Warner terug te winnen, de rechtszaak van Brooke te winnen en af te studeren als advocaat? U ziet het in de energieke, humoristische voorstelling Legally Blonde! 


 

Bestel hier je tickets!

bottom of page