top of page
Akte-1-0015.jpg

Musical-Vrienden is een actieve musical groep uit Goes met deelnemers uit alle leeftijdscategorieën.

Wij voeren bijna jaarlijks een grote musical uit. Daarnaast leveren wij een actieve bijdrage aan het Goese culturele leven door optredens tijdens de Kerstmarkt, Muzikade en GoesC. Bovendien hebben wij met veel plezier aan de Goese buitenspektakels meegedaan met onze hele cast en orkest!

 

​Musical-Vrienden onderscheidt zich doordat zowel de bezetting van de rollen als het orkest in alle producties samengesteld wordt uit de beste actieve musical-kunstbeoefenaars uit de hele provincie. Een deel van de cast wordt gevormd door mensen die kunstbeoefening als hobby hebben en voor een ander deel is meedoen bij de Musical-Vrienden een opstap naar de professionele theater- en muziekwereld. In de jaren dat Musical-Vrienden bestaat zijn 14 jongelui gaan studeren aan dans- of musicalopleiding  of conservatoria. Daar zijn we bijzonder trots op!

 

Musical-Vrienden staat voor de ontwikkeling van een ieder lid op dat gebied waar hij/zij het meest in uitblinkt of daar waar de ambitie ligt om het meeste te groeien.  Musical staat voor (een combinatie van) de drie disciplines: zang, dans en spel. Binnen onze producties geven wij onze leden de kans om zich te ontwikkelingen op één of meerdere van deze disciplines. Zo staat een ieder in zijn/haar kracht, maar krijgt ook de mogelijkheid zich te ontwikkelen op (nog onbekende) gebieden! Daarnaast prijst de Musical-Vrienden zich gelukkig te kunnen werken met ervaren artistieke leiding die ervoor zorgen dat de artistieke kwaliteit van de musicalproducties zich kan meten met andere semi-professionele musicalproducties. Dit komt overigens niet alleen door de mensen die op het podium staan maar ook door de vele vrijwilligers die achter de schermen hun steentje bijdragen aan de voorstelling.

bottom of page