top of page
Banner Kerstpaleis Pagina.jpg

Het Kerstpaleis

Ieder jaar organiseren de Musical-Vrienden in samenwerking met de Gemeente Goes 'Het Kerstpaleis' in het Oude Stadhuis in Goes. 

In 2022 speelden wij voor het eerst in het Oude Stadhuis de voorstelling 'Het huis van het bevroren hart'. Speciaal voor de Musical-Vrienden schreef Marcel van As een voorstelling en was onze muzikaal leidster Cynthia Martens verantwoordelijk voor het inpassen van de muziek. Het publiek ging op reis door het Oude Stadhuis onder begeleiding van de Kamerheren en Kamerdames. Samen met hen ontdekten zij het verhaal van de familie van der Hart. De voorstelling was een groot succes, en op verzoek van het publiek en de leden is er in 2023 een nieuwe voorstelling in het Oude Stadhuis!

De Musical-Vrienden presenteert in december 2023 de voorstelling 'Hotel Noël' in het Oude Stadhuis in Goes. Ook deze voorstelling is geschreven door Marcel van As, met begeleiding van onze muzikaal leidster Cynthia Martens, regie van Angelique Boonman en inzet van onze enthousiaste leden. Laat u verwonderen in de wereld van Hotel Noël in het Oude Stadhuis in Goes. 

Voorstellingen zijn geschikt voor de gehele familie. Kaartverkoop via onderstaande link. 

Voorstellingsdata:

8, 9, 10, 14, 15 & 16 december 2023

Tot ziens in Het Kerstpaleis!

 

Boek hier uw tickets!

bottom of page