top of page
Banner Kerstpaleis Pagina.jpg

Het Kerstpaleis

Ieder jaar organiseren de Musical-Vrienden in samenwerking met de Gemeente Goes 'Het Kerstpaleis' in het Oude Stadhuis in Goes. 

In 2022 speelden wij voor het eerst in het Oude Stadhuis de voorstelling 'Het huis van het bevroren hart'. Speciaal voor de Musical-Vrienden schreef Marcel van As een voorstelling en was onze muzikaal leidster Cynthia Martens verantwoordelijk voor het inpassen van de muziek. Het publiek ging op reis door het Oude Stadhuis onder begeleiding van de Kamerheren en Kamerdames. Samen met hen ontdekten zij het verhaal van de familie van der Hart. De voorstelling was een groot succes, en op verzoek van het publiek en de leden is er in 2023 een nieuwe voorstelling georganiseerd in het Oude Stadhuis. Ditmaal heette de voorstelling 'Hotel Noël'. Ook deze voorstelling is geschreven door Marcel van As. Met de begeleiding van zangcoach Rianne Walhout, muzikaal leidster Cynthia Martens, regie van Angelique Boonman en inzet van onze enthousiaste leden werd ook deze voorstelling door het publiek goed ontvangen. 

Daarom komen we in 2024 terug met een nieuwe voorstelling in 'Het Kerstpaleis'. Op dit moment wordt de voorstelling geschreven en worden de data vastgelegd. Houdt de website en de socials van de Musical-Vrienden in de gaten voor meer informatie. 

Wel zijn we nog op zoek naar enthousiaste acteurs/actrices, dansers/danseressen, zangers/zangeressen en creatievelingen om de voorstellingen mee te kunnen spelen en vorm te geven. Heb je interesse om mee te spelen in de voorstellingen of wil je helpen in de creatieve vormgeving? Geef je dan nu op via het contactformulier op de website! Ook voor meer informatie verwijzen we je naar het contactformulier op deze website. 

Tot ziens in Het Kerstpaleis!

 

Op dit moment zijn er nog geen tickets te verkrijgen. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie! 

bottom of page